Večer pro mou mámu

My, maminky dětí školou povinných, máme těžkou práci. Zejména na našich bedrech leží výchova našich ratolestí. My jim celý rok pomáháme s úkoly, chystáme svačiny, šijeme kostýmy na představení, občas se po nás chce buchta… A všimne si toho někdo? Ocení to někdy?

Ano! V naší lazecké škole si nás přímo hýčkají☺. Nevěříte? Zeptejte se maminek, které se účastnily akce Večer pro mou mámu, ty mi to potvrdí. Večer byl plný nezapomenutelných zážitků.

Maminky zhlédly módní přehlídku halenek a sukní, které ušila paní Kateřina Hadámková.

Paní Yvona Pravdová nám poradila, jak pečovat o pleť, abychom byly stále krásnější. Některé na vlastní kůži vyzkoušely líčení od profesionálky. Dano a Martino, moc vám to slušelo!

Kdo zatoužil po originálním šperku, naučil se od paní Boženy Muczkové vyrobit si krásný náhrdelník z korálků. Prakticky založené maminky si potiskly plátěné tašky na nákupy či nabatikovaly hedvábný šátek.

Naše mlsné jazýčky potěšil pan Jaroslav Kříbek z restaurace Obecní dům, který pro maminky sponzorsky přichystal lákavé a chutné občerstvení.

Všem zúčastněným moc děkuji za milou a přátelskou atmosféru, která večer panovala. Je příjemné být rozmazlována. Už se těším na další příležitost.

 

Ludmila Galová

Zveřejněno 25.5.2015